Съвети за мъже! Кога и какви бижута да ни купуват!

Съвети за мъже! Кога и какви  бижута да ни купуват!

За никого не е тайна, че жените харесват бижута.  Но целта на тази статия е да запознае господата с най-харесваните бижута от дамите. А защо мислите, че подготвихме този материал? Отговорът на този въпрос е ясен, а по-точно защото винаги имаме празници и би било добре представителите на силния пол да знаят на какъв точно подарък би се зарадвала най-много тяхната половинка.


Разбира се, представителките на нежния пол обичат да получават бижута с повод и без повод и в това няма нищо лошо. Няма никакво съмнение, че бижутата са се превърнали в символ на чудесен подарък, за който мечтае всяка жена.


Скъпи господа, ако искате да видите грейнала усмивка на лицето на вашата половинка, то тогава можете да й подарите бижу и без да има никакъв специален повод. Можете да бъдете сигурни, че тя ще оцени много високо вашия жест и ще го запомни за доста дълго време.


Но какви точно бижута би било най-добре да подарите? Вариантите са няколко и изборът зависи изцяло от господата. Но за да не сбъркате в избора си, би било най-добре предварително да проучите какви точно бижута харесва вашата половинка. Просто прегледайте кутията й с бижута или обърнете внимание какви точно аксесоари носи. По този начин ще придобиете изключително ясна представа какво точно й харесва и със сигурност ще изберете бижу, което да е точно за нея.


Колиета с камъни, перли, по- едри, по- нежни, които носим. Харесваме ли прости форми или предпочитаме нещо по- цветно, по- забележително. Също така е важно да ги комбинираме с подходящ размер – дължина на колието.  Не бива да пренебрегвате и колиетата с послания, тъй като те също се изработват много красиво и са чудесен подарък за вашата дама.


А сега ще ви дадем съвет и кои са най-добрите места, където можете да намерите прекрасни бижута. Онлайн магазините са наистина идеалните места, така че се възползвайте от техните услуги и няма да сгрешите. Силвърпинк изработва за вас и послания за специалния повод или думи, които искате да останат като спомен, в допълнение с прекрасния подарък.

 

Поздрави

Кари

Перлите на www.silverpink.bg са истински, Балийски перли. В последно време срещаме все повече неверни реклами, които промотират фалшиви перли за истински. Има няколко надеждни начина да разпознаете измамата. Те са известни на познавачите и могат лесно и бързо да се приложат. Най-интересно би ви прозвучал фактът, че истинските перли не са със съвършенна, кръгла форма, а изкуствените са.

прочети още

Зa жaлocт мнoгo чecтo ce cpeщaт имитaции, ниĸoи oт ĸoитo мoгaт дa бъдaт paзличeни изĸлючитeлнo тpyднo oт нeпpoфecиoнaлиcт. Зaтoвa нaй-cигypният тecт e

прочети още

C тeчeниe нa вpeмeтo cpeбъpнитe издeлия oĸcидиpaт и пoтъмнявaт. Гyбят бляcъĸa cи и ce пoлyчaвaт нeпpиятни пeтнa, ocoбeнo нa peлeфнитe мecтa и вдлъбнaтинитe. Бeз знaчeниe дaли cтaвa въпpoc зa бижyтa, cpeбъpни cъдoвe или yĸpaшeния, cpeбpoтo пpoмeня цвeтa cи и тoвa e нeизбeжнo.

прочети още

Може би няма човек, който да не се съгласи че камъните придават една неповторима красота и ореол на бижутата. За всеки официален случаи или по – специално събитие дамите, а защо не и господата, подбират бижута с различни геми, за да може блясъкът и изяществото им да подчертае тоалетите, а от там и самото присъствие. Тази красота обаче идва на съответната цена и тук не говорим за парични знаци. Бижутата с камъни изискват специална поддръжка и отношение, а липсата на дори един камък, прави бижуто неизползваемо

прочети още

Едни издават желание за "кръшкане", други за внимание.....Има много видове накити, много възможности те да бъдат демонстрирани, но мотивите, които подтикват хората да украсяват собственото си тяло — от главата до петите, не са толкова много. Ако успеем да пренебрегнем стойността и предназначението на едно бижу и го възприемем единствено като украшение, то сигнализира по специфичен начин личността и мотивацията на неговия притежател. Едно бижу обикновено не служи за никаква полезна цел. Именно неговата безполезност и техническа нецелесъобразност го правят особено изразително, характеризиращо личността на неговия собственик

прочети още

Среброто било наречено „Антибиотикът на богатите хора” от американските биолози и епидемиолози, защото въздейства върху структурата на болестотворните едноклетъчните микроорганизми и блокира техния механизъм за размножаване.

прочети още

Независимо дали ще пазарувате за сантименталния Рак, детайлно ориентираните Везни или страстните Лъвове, все ще уцелите нещо подходящо.

прочети още

Бижутата са наша страст, слабото ни място. Всяка жена обича блясъка на ново колие, или докосването на сребро и благородни метали до шията си. Гривни, обици, гердани, колиета, диадеми – всички те са в списъка на любимите ни вещи. Но най- много колиетата.

прочети още

Случвало ли ви се е да видите чудесна гримирана жена, със страхотен тоалет и приятна прическа, която обаче е сложила ужасно неподходящи накити?

прочети още

Обикновено подреждаме бижутата си в кутии. Но съм склонна да се обзаложа, че и при най-големите чистофайници там настава хаос - заплитат се синджирчета, падат камъчета, заклещват се кукички и т.н. Вижте няколко свежи идеи как да подреждате бижутата си...

прочети още

Научете кои са те, според Коко Шанел :)

прочети още

Среброто е познато на хората още от древни времена. Неговото латинско наименование е argentum. За него се споменава в Библията, сребърни късове били намерени и при разкопки на полуостров Мала Азия и в Средиземноморието. Има исторически доказателства, че хората обработвали среброто и го...

прочети още

Среброто намира голямо приложение и в медицината. Паралелно с това бактерицидните свойства на среброто намират все по-голямо приложение в разработването на високотехнологични...

прочети още

Преди появата на антибиотиците, среброто е било едно от малкото познати средства за борба с инфекциите. Като ценен метал обаче, то не е било по джоба на мнозинството от хората и само най-заможните са можели да се възползват от неговото действие. Колоидното сребро например е едно от най-старите средства, познати на човека, за борба с причинителите на...

прочети още

...и интимни подробности от неговия живот във висшето общество :) Преди много години хората често слагали по една сребърна монета в млякото, за да го предпазят от бързо разваляне. Лечебните свойства на среброто са били известни още на древните гърци и много отдавна хората забелязали, че тези, които използват и се хранят със сребърни прибори, се разболяват по-рядко и почти...

прочети още
/div>