Какви бижута да купуваме според зодията! За Раци, рожденици и другите зодии.

Какви бижута да купуваме според зодията! За Раци, рожденици и другите зодии.

23 юни 2016
  • Сподели:

Независимо дали ще купите готови или ръчно изработени бижута, винаги остава съмнението дали жената ще ги носи или ще стоят в чекмеджето и няма да видят бял свят отново. Най-лесният начин е да изберете такива, които са съобразени със зодията на човек. Ето някои съвети на  Кари, от „Силвърпинк“. Независимо дали ще пазарувате за сантименталния Рак, детайлно ориентираните Везни или страстните Лъвове, все ще уцелите нещо подходящо.

Водолей

Ще се зарадват на новаторски бижута с ярки цветове, така че да привличат внимание. Биха харесали цветните ангелски звънци и ексцентричните камбанки в сини, розови цветове.

Риби

Всичко, което е магическо, романтично, дори капризно е много подходящо. Златните камбанки в ангелските звънци, като от кралска колекция ще им седи красиво.

 Овен

Те са в крак с тенденциите, така че изберете бижу от последните колекции. Подходящи са топлите цветове. Изчистените сърца, звездички, естествено колиетата с рибки.

 Телец

Залагат на класика и високо качество. Ще се зарадват на перли и естествени камъни.

 Близнаци

Те обичат различни стилове, според настроенията. Един ден ще ги видите с костени бижута, друг ден с камъни и звездички с камъни, на третия с цветни топчета.

 Рак

Те са авантюристи и ще ги зарадвате с много цветни гривни и гердани.

 Лъв

Те искат бижута, които показват тяхната безстрашна личност и чувство на стил. Големите висулки са подходящи за представителите на тази зодия. Както и ангелски звънци с крила. Да не забравяме и лъвицата колие...

 Дева

Те се придържат към елегантни форми, които леко загатват техния стил. Колието“ Обичам те до луната и обратно“, „ Сърца“, „ Сестри“.

 Везни

Те са внимателни и перфекционисти. Обичат бижута с флорални мотиви. Ангелски звънец- Флорален...Сърцето с флорални мотиви и т.н.

Скорпион

Те не обичат да носят ярки цветове, за това с неутралните метали без кичозни допълнения-  изчистено сребро ще бъдат перфектни. Плочките „ Ти си моят Ангел“ , „ Майка и дъщеря“...

 Стрелец

Капсули, костени пера- всичко това ще впечатли свободолюбивия Стрелец.

 Козирог

Както се казва, те искат аксесоари с родословно дърво, затова ги зарадвайте с някой комплект от серия „ Сестри“, „Мама“, „Майка и дъщеря“ и т.н.