Често задавани въпроси (FAQ)

100% Удовлетвореност

Уважаеми клиенти на  silverpink.bg

Ние високо ценим спечеленото от Вас доверие, което ни задължава да отговорим със същото:

 

Затова създадохме двустепенна програма  за  100% удовлетвореност на всеки наш клиент, която Ви дава възможност  да пазарувате без риск от неприятни изненади в нашите онлайн магазини.

 

Вече изборът – Ваш или чужд, на фино бижу или моден аксесоар е поправим.

 

1. Степен: След получаване на пратката от Silverpink.bg във Вашия дом или офис на Еконт Експрес, ние ще Ви разрешим, напълно безплатно и в присъствието на куриера да отворите, прегледате, а също така и да тествате поръчаните от Вас артикули и чак след одобрение ще имате възможността да заплатите наложения платеж по вашата пратката.

 

Напомняме Ви, че Silverpink.bg доставя висококачествени фини бижута и ще бъде жалко, ако при този тест  изпуснете на пода или нараните случайно някое от тях, защото в този случай ние няма да можем да ви ги приемем обратно в този нетърговски вид. Силно ви препоръчваме да извършите теста седнали или върху маса или някаква повърхност, която да предпази бижутата от наранявания!

 

....И това не е всичко

 

2. Степен: За да сме сигурни, че Вашето одобрение не е било продукт на емоционално първо решение и неудобство от присъствието на куриера - ние Ви предоставяме  възможност в рамките на 30 календарни дни да вземете решение, дали сте на 100% Удовлетворени от вашата покупка и ако това не е така в пълна степен, да ни върнете безплатно всички артикули при поръчка ,съгласно нашите условия* и ние ще възстановим парите Ви в рамките на 3 дни от получаването на върнатата пратка!

Ние от Silverpink.bg Ви желаем дълго да се наслаждавате на блясъка и красотата на нашите бижута и оставаме на разположение за съдействие и съвети за поддръжка дори и след този 30 дневен срок!

 

 

 

*Условия за връщане на продукти закупени от разстояние:

 

  1. Да ни уведомите чрез имейл или на тел: 0878742989 за намерението си да върнете продуктите от пратката, за да си получите парите обратно или да ги замените с други подобни.
  2. Да е спазен 30 /тридесет календарни дни/ дневният срок за връщане.
  3. Да приложите към него/нея  кутията, картичката, гаранцията.
  4. Продуктът да не е със следи от използване, разпечатване- разкъсване на опаковката, повреден или със следи от употреба върху него.
  5. Да занесете в офиса на куриерската фирма от която сте получили продукта/продуктите и да го/ги  изпратите към нас.
  6. Имайте впредвид, че  кутията е красива, но тя не е подходяща за съхраняване на бижута от сребро, а за моментален подарък. Ако оставите десетки дни бижуто вътре, то естествено ще оксидира и тогава трябва да го почистите самостоятелно или с помощта на бижутер. Не приемаме изоставени в кутии бижута, срещу нови, които нямат патина. Под никакъв претекст.

 

  • Връщането на всички пратки е безплатно за клиента при поръчки.

 

  • Единствено при спазването на гореизброените условия ще получите обратно заплатените от вас пари по вашата банкова сметка до пет дни от получаване на пратката в нашия офис.

КАК ДА ПОРЪЧАШ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА SilverPink.bg ?

За да поръчаш стока/стоки от онлайн магазина на SilverPink.bg е необходимо да избереш продукти и да си направиш регистрация.

 

Ако се затрудняваш просто ни звънни и кажи какво искаш да поръчаш - 0878 742 989

 

Първоначалната регистрация може да си направиш в момента на поръчка, т.е. на финалната страница във вашата кошница, когато вече си избрал продуктите. 

 

Ако използваш опцията Бърза поръчка екипът на SilverPink.bg ще се свърже с теб по телефон за потвърждение на поръчката, след което ще получиш имейл за Одобрена поръчка.

 

Ако поръчваш за втори или пореден път, ще получиш само имейл за Одобрена поръчка, без телефонно обаждане.

 

КАК ЩЕ ТИ ДОСТАВИМ ПРАТКАТА?

Поръчаните от теб стоки ще получиш по куриер. Работим с Еконт, защото само те превозват ценни метали, какъвто е истинското Сребро проба 925.

 

Най-изгодно е да вземеш пратката от офис на Еконт, ще ти струва 4,20 лв. А до посочен от теб адрес ще струва 6,20 лв. 

 

КАКЪВ Е СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА?

Поръчки приети до 15.00 часа в работен ще получите на следващия ден. За много малки населени места е възможно доставката да се случи в рамките на 1-2 дни.

 

Поръчките приети в петък можете да получите в събота.

 

Поръчките приети в събота и неделя се смятат за приети в понеделник, така че ще ги получите във вторник.  

 

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА?

> ако получиш пратката в офис на Еконт ще ти струва 5,60 лв.

 

> ако получиш пратката на посочен от теб адрес ще ти струва 6,99 лв.

КАК СЕ СЛУЧВА ЗАПЛАЩАНЕТО?

На този етап плащането се извършва с наложен платеж на куриерската фирма при получаване на пратката.

 

На куриерската фирма се заплаща както сумата на продукта/продуктите така и цената на доставката.

 

Разбира се, първо ще можете да отворите кутийката с пратката и да я видите, след което заплащате.

 

ЗА СТОКАТА И ГАРАНЦИЯ

Бижутата, които предлагаме са оригинални и се произвеждат от истинско сребро проба 925 по наш проект и дизайн. 

На всяко колие или висулка има печат проба 925, което гарантира произхода му. Работи се изцяло с благородни метали. Цялото  производство и внос се проверява от националната лаборатория към НАП и биват маркирани с държавен знак за сребърни бижута. Печатът за проба 925 и държавният печат на РБ е гаранция, че вие получавате наистина качествени продукти.
Разбира се, първо ще можете да отворите кутийката с пратката и да я видите, след което заплащате.

 

Оттук насетне остава да сте грижовни към тези крехки и красиви произведения. Запознайте се със съветите за почистване на сребро, тук>>

 

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас