Как да съчетаем стилно дрехите и бижутата си за идеална визия? Тема: Дънкииии, дънки и пак дънки!

Как да съчетаем стилно дрехите и бижутата си за идеална визия? Тема: Дънкииии, дънки и пак дънки!

12 май 2016
  • Сподели:

Случвало ли ви се е да видите чудесна гримирана жена, със страхотен тоалет и приятна прическа, която обаче е сложила ужасно неподходящи накити? Неправилно подбраните бижута и аксесоари могат напълно да разрушат ефекта и от най-стилната дреха.

 

За да изглеждате винаги добре с дрехите и накитите си е нужно единствено и само да спазвате едно-единствено правило – бижуто не само трябва да подхожда на тоалета, то трябва да го допълва. Вижте няколко прости съвета, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящото бижу за всяка дреха!

Бижутата в ежедневието- Дънки!

В днешно време най-често в ежедневието си комбинираме удобна блуза с дънки, или клин. Това облекло е леко, позволява динамичност и не ограничава движенията – нищо чудно, че се превърнало почти в униформа на заетите дами. Въпреки спортната кройка, винаги може да придадете елегантност на това съчетание, като добавите бижу.

На снимката: към дънките и семплата блуза спокойно може да сребърно  синджирче с по-обемна висулка, без това да развали визията. Перата от кост са идеални за повода. Вижте повече на линк: http://www.silverpink.bg/kolieta-s-magicheski-pera.html

 

Ако блузата е изчистен модел, прекрасно допълнение към нея е верижка с висулка – дължината и металът – сребро с костено перо са според личните Ви предпочитания. Ако пък блузата има твърде много елементи, може да пропуснете колието, което е в черен цвят, за да не изглежда претрупана визията. Непретенциозните, класичеки модели пера са най-подходящи и удобни за ежедневието и могат да превърнат и най-семплите дрехи в чудесен тоалет.